fbpx

In 1993 ben ik met mijn moeder en 2 zusjes uit Iran naar Nederland gekomen. Voor mij als puber was dit absoluut geen prettige verandering, ik raakte mezelf kwijt. De impact van de cultuurschok en leren van een andere taal en alles opnieuw te moeten beginnen was echt niet makkelijk. Hierdoor raakte ik depressief en verdwaald in het leven. Ik wist niet meer wat ik wilde en kreeg een slechte relatie met mijn ouders. Op mijn 18e besloot om op mezelf te gaan wonen en het leven zelf te gaan ontdekken zonder handleidingen van mijn ouders.

Na diverse studies te hebben gevolgd op het gebied van hotel management, vastgoed en makelaardij, bedrijfskunde & vastgoedmanagement en tevens hebben gewerkt in de vastgoedwereld kwam ik 5 jaar geleden erachter dat de keiharde zakenwereld toch niets voor mij was.

Na jaren lange zoektocht naar het doel van het leven en mijn rol hierin en hebben van diverse fysieke en emotionele klachten die door stress en verdriet werden veroorzaakt, kwam ik in de wereld van Ayurveda en Perzische natuurgeneeswijzen terecht. Mijn eerste consult bij een Ayurvedische arts heeft nieuwe deuren voor mij geopend. Ik heb inzicht gekregen over mijn klachten zowel fysiek als emotioneel. Dit was voor mij de drive om Ayurveda verder te gaan bestuderen en diverse opleidingen op dit gebied te gaan volgen.