Selecteer een pagina

Tijdens mijn opleiding tot ayurvedisch massage therapeut heb ik geleerd over voedende olie massages (geven en nemen) en prachtige, heilige eeuwenoude wijsheden over theorie en functie van Abhyanga (ayurvedische massage olie). Massages en skincare gebaseerd op goede kwaliteit oliën zijn een van de grootste ‘’geheimen’’ van de effectiviteit en het succes van ayruvedisch therapeutische behandelingen. Ayurvedische massages worden in Nederland vaak vanuit wellness en luxe genomen, maar de behandelingen zijn therapeutisch, doeltreffend en efficiënt om body & mind in balans te brengen en verschillende ziekten/kwaaltjes (zowel fysiek als mentaal)te voorkomen ofwel te genezen.
Bij de behandeling houd je rekening met de individu, zoals iemands staat van welzijn en unieke constitutie en daar pas je de treatment op aan, met eventuele medicinale kruiden oliën. Je kunt abhyanga laten doen of jezelf elke ochtend masseren met koudgeperste biologische sesamolie om o.a. je huid en bindweefsels te voeden en te verzachten, stress te verminderen, onverwerkte emoties die vast zitten in de diepere lagen los te maken, te ontdoen van afvalstoffen, Vata te balanceren (vata is 80% van alle ziekten), stijfheid en pijnen te verhelpen, de poriën te openen en het geeft een gevoel van welzijn en veiligheid. Give your self some loving en maak hier een gewoonte van. Olie is in ayurveda zo essentieel en de vertaling van olie is in het saskriet ‘sneha’, en dat betekent ook liefde. Jezelf verwennen of laten verwennen met warme olie is ultieme zelfzorg en zelf liefde. Namaste❤️🧘‍♀️🕉 🙏

Ben je nieuwsgierig geworden wat Ayurveda is en wat dit voor jou gezondheid kan betekenen? Exclusief voor jou als lezer van mijn blog nodig ik je van harte uit voor een Quickscan*. In deze Quickscan geef ik je advies over je constitutie en wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard kan je mij ook altijd bellen of mailen.

Je kan mij ook volgen op Facebook en Instagram: ayurmitra Praktijk

*Quickscan is een telefonisch gesprek van 10 minuten over jou persoonlijke situatie