fbpx

Verbetering Levenskwaliteit

Mensen die ernstig ziek zijn geweest en reguliere medicijnen moeten gebruiken, proberen we te helpen met natuurlijke middelen om de bijwerkingen van de reguliere medicijnen te beperken. We zien dan vaak dat er een verbetering van levenskwaliteit plaatsvindt en een stabilisatie van het ziekteproces of afname van de andere onbestemde klachten. Behandeling vindt dan plaats in combinatie met of als ondersteuning van de reguliere behandeling.

Maak een Afspraak

Verbetering Levenskwaliteit

Gebruik je al jaren medicijnen en of ben je herstellende van een chemotherapie of operatie. Om je lichaam weer de kans te om zijn genezingsvermogen te activeren is van groot belang dat je je lichaam diep gaat reinigen van alle toxines. Alle medicijnen hebben bijwerking en veroorzaken steeds nieuw ziektes en aandoeningen in ons lichaam. Toxines in de medicijnen veroorzaken vele blokkades in de cellen en organen waardoor we steeds zieker worden i.p.v. genezen.

Natuurgeneeswijze consult

  • Anamnese: gesprek over uw gezondheid, uw leef en eet-gewoonten, eventuele ziektegeschiedenis en medicijngebruik, met als doel de geboorte constitutie vast te stellen en de klachten en oorzaken van de klachten in kaart te brengen;
  • Aan de hand van de resultaten wordt voedings- en leefstijlsadvies geadviseerd;
  • Indien nodig opstellen van een behandelplan op maat.

Prijs: 1  uur € 63,- 

Vervolg afspraak: 30 min: € 43,-

Let op: Behandelingen bij Ayurmitra Praktijk komen niet in aanmerking voor een vergoeding via uw verzekeraar.

Behandeling vanuit ayurveda

Diepe reiniging van organen door middel van voeding en kruiden. Na de reiniging is heel belangrijk om kwalitatieve vitaminen en mineralen te nemen om het lichaam te herstellen.

Contact Opnemen

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input