Selecteer een pagina

consult

 • Anamnese: gesprek over uw gezondheid, uw leef en eet-gewoonten, eventuele ziektegeschiedenis en medicijngebruik, met als doel de geboorte constitutie vast te stellen en de klachten en oorzaken van de klachten in kaart te brengen;
 • Aan de hand van de resultaten wordt voedings- en leefstijlsadvies geadviseerd;
 • Indien nodig opstellen van een behandelplan op maat;
 • Indien nodig wordt toepassen van holistische therapieën geadviseerd.

Prijs: 1 tot 1,5 uur € 55,-

Vervolg consult: 30 min €35,-

Let op: Behandelingen bij Ayurmitra Praktijk komen niet in aanmerking voor een vergoeding via uw verzekeraar.

Abhyanga massage

De complete Ayurvedische lichaamsmassage wordt Abhyanga genoemd en is een onderdeel van de preventieve geneeskunde. Deze Ayurvedische massage helpt bij het genezen van veel verschillende klachten. Het gehele lichaam wordt met warme, medicinale kruidenoliën gemasseerd waarbij de bloedsomloop wordt gestimuleerd, de weefsels worden gevoed en de gewrichten en spieren worden versoepeld. De massage heeft een pijnstillend effect en is ook goed voor de huid.
Abhyanga massage wordt aanbevolen bij: stress, burn-out, depressie, angsten, huidaandoeningen, pijn, zenuwaandoeningen, algehele zwakte, psychische problemen, hoofdpijn, rugpijn en andere pijnen, slapeloosheid, gewrichtsproblematiek, spieraandoeningen, Artritis/ Artrose. Bij kinderen met eetstoornis, ADHD of concentratie problemen.

Prijs:
Lichaamsmassage (abhyanga) 50 min (gehele lichaam excl gezicht en hoofd)    € 55,- 
Lichaamsmassage (abhyanga) 70 min (gehele lichaam incl. gezicht en hoofd)   € 65,- 
Lichaamsmassage kinderen 25 min  € 30,-

Houd er rekening mee dat massages met oliën worden gedaan waardoor er vlekken op uw kleding kunnen komen. Wij raden u aan oude kleren aan te trekken. 
Ayurmitra praktijk is niet aansprakelijk voor vlekken in kleding die niet verwijderd kunnen  worden.

Marma therapie met magnesium olie

Marmapunten zijn punten over het hele lichaam waar Prana (levenskracht) aan de oppervlakte komt. Marmapunten zijn drukpunten op het lichaam vergelijkbaar met de reflexologie binnen de acupunctuur en acupressuur. Het verschil is dat die punten in relatie staan met organen, chakra’s, processen, emoties, gemoedstoestanden, Kalapa’s, hormonen, spieren of botsstructuren. Marma punten staan in relatie met het fysieke en energetische (emotioneel, mentaal, spiritueel/karmische) lichaam. Door binnen de massage nadruk te leggen op deze punten wordt het healingsproces van het lichaam weer geactiveerd.

Magnesium biedt verlichting van stress en verbetering van slaap en concentratievermogen; verbeterde werking van spieren & zenuwen; goed voor hart en bloedvaten; vermindering van ontsteking en hierdoor verlichting van pijn en spierkrampen.
Tijdens een Marma behandeling ligt u in een ontspannen houding, terwijl de punten voorzichtig worden aangeraakt en gemasseerd met magnesium olie. Hierdoor worden blokkades verholpen en genezingsprocessen in het lichaam gestimuleerd. Marmatherapie is een zeer milde behandeling met een diepgaand effect, waardoor de behandeling uitermate geschikt is voor personen met ernstige aandoeningen of voor wie Abhyanga (de warme olie massage) een contra-indicatie is.

Prijs:
marma therapie 45 minuten € 50,- 

Navana

Nasya

De behandeling wordt toegepast bij klachten en kwalen als verkoudheid en griep, tandvleesziekten; oorpijn; droog gelaat; voortijdige rimpelvorming; migraine en sinusitis.

Effecten: Behalve de bovenstaande klachten en kwalen te bestrijden en te verlichten, maakt navana nasya hoofd, gezicht, nek, schouders en borst sterker en verbetert het ademhalingsritme. Daarnaast stimuleert de behandeling de hersenen, verbetert het gezichtsvermogen, neemt angst en bezorgdheid weg en verbetert slaap.

Let op: Deze behandeling wordt alleen op volwassenen toegepast.
Prijs:  20 minuten € 25,- 

Zwangerschapsmassage
(vanaf de 4e maand)

Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam. Je spieren en gewrichten worden losser om ruimte te maken voor je baby en je lichaam voor te bereiden op de bevalling. Hierdoor kun je last krijgen van rug-, nek- en bekkenklachten. Een zwangerschapsmassage helpt je te ontspannen en je lichamelijke klachten te verminderen.

Prijs:
50 minuten € 45,- 

Shiro Abhyanga
(hoofdmassage met warme olie)

De Ayurvedische shiro abhyanga massage (hoofd/nek/schouder met warme olie) is een eenvoudige behandeling met vele mooie resultaten. Het werkt heel ontspannend en bestrijdt slapeloosheid. Het kan het grijs worden van het haar voorkomen, haarverlies voorkomen en andere condities van het haar en de hoofdhuid.het helpt tegen concentratieproblemen en chronische hoofdpijn.

Ook verwijdert het opgehoopte afvalstoffen van de hoofdhuid en verbetert de circulatie van de hoofdhuid. 

Prijs: 20 minuten € 25-

Natuurgeneeswijze Sanjeevini

Magische wereld van zelfhulp, wonderen en oplossingen.
Kosmische Goddelijke kracht en Sanjeevini: Eeuwige gezondheid op lichamelijk niveau en bevrijding op spiritueel niveau.
Door middel van trillingsfrequenties op een natuurlijke en eenvoudige wijze uzelf kunnen helen. Deze techniek kan worden toegepast op mens, dieren, bomen, planten, water, voeding, kleding en andere gebruiksvoorwerpen.

Met deze methode is het mogelijk om:

 • Straling van wifi-routers, computers en mobiele telefoons te doen verminderen
 • Huizen in energie te optimaliseren, met als gevolg betere gevoelservaring en gezonder leefomgeving
 • Water leren optimaliseren & energetiseren, met al gevolg een beter smaak en gezonder water
 • Huisdieren kunnen helpen bij vele ongemakken en ziektes
 • Huizen entiteitvrij te kunnen maken
 • Voedsel kunnen optimaliseren voor betere smaak en voedingswaarde
 • Het gelijke met het gelijke genezen

Wanneer je interesse hebt kun je een afspraak maken, samen zoeken wij de juiste Sanjeevinis voor jou. Ook is het mogelijk om een Sanjeevini speciaal voor jou en je probleem of problemen samen te laten stellen. Dit kan van alles zijn. Zowel ziektebeelden als gemoedstoestanden kunnen gecorrigeerd worden.

Prijzen:
Sanjiveeni kaarten vanaf € 5,-

Sanjeevini Apotheek kaart: € 60,-

uw huis of uw zaak entiteitsvrij maken en beschermen: vanaf  € 275,-

Karma healing via de Akasha Kronieken

Karma healing door het verbreken van koorden en contracten zowel in dit leven als in alle andere levens.

Deze wijze van healing is toe te passen wanneer u:

 • moeite hebt met vergeven en loslaten van mensen in uw leven;
 • met een grote rugzak door het leven gaat en alle relaties hierdoor stuk lopen;
 • uw hart is te vaak gebroken en u wilt uw hart helen;
 • familie relaties en contacten niet meer soepel verlopen;
 • er is geen liefde in uw leven en of uw relaties;
 • verder wilt met uw leven maar nog steeds geblokkeerd bent door alle emoties en of entiteiten die met u mee liften en blokkades in je leven veroorzaken;
 • last hebt van langdurige depressie;
  steeds terugval hebt in burn-out en of vermoeidheid;
 • besluitloosheid en niet de kracht hebben om in je eigen kracht te staan;
 • Slechte relatie met geld en altijd maar in financiele problemen zit.

Prijs: € 195,-