fbpx

Recepten voor genezing

Geschreven door Neda Shooshian
Categorie:

RECEPTEN VOOR GENEZING

Ik ontving dit bericht van een FB-vriend en deel het graag verder. Het is hier en daar niet even goed vertaald maar de moeite waard om te lezen:

De geheime recepten voor de genezing van alle ziekten in een 3.500 jaar oud boek! - Dr. Richard Shepherd (Schulze) werd een wereldberoemde arts die gebruik maakte van de oude en eenvoudige genezingstechniek die voor 3500 jaar in de Bijbel werd vastgelegd.

Ik krijg brieven van over de hele wereld en de mensen zijn zeer tevreden over de toepassing van de eenvoudige genezingstechniek die ik in mijn boek en videomateriaal beschrijf. Ik wil de kennis niet verbergen. In het boek leg ik alles tot in detail uit zodat iedereen thuis heel snel kan genezen, zonder mij zelfs maar nodig te hebben.

Migraine en Ayurveda

Geschreven door Neda Shooshian
Categorie:

Migraine kent vele oorzaken en kan je dagelijks leven flink ontwrichten. In Ayurveda zijn er verschillende kruiden en therapieën die worden toegepast bij migraine en diverse soorten hoofdpijn. Of het nu gaat om spanningshoofdpijn, migraine of clusterhoofdpijn, veel patiënten zijn radeloos, gefrustreerd, en voelen zich in hun kwaliteit van leven sterk ingeperkt. Ze willen niet voortdurend pijnstillers gebruiken, de acupunctuur was geen duurzame hulp, en bij de gedachte aan de volgende injectie of neurochirurgische pijnbehandeling zakt de stemming tot onder het nul niveau.

Wat is xeno-oestrogeen en oestrogeendominantie en wat kan je er tegen doen?

Geschreven door Neda Shooshian
Categorie:

Als je aan een groep vrouwen vraagt of ze persoonlijk een vrouw kennen met kanker, dan gaan veel handen omhoog. Een op de drie vrouwen in Nederland krijgt vroeg of laat te maken met kanker. Ik vind dit een ongelooflijk cijfer en vraag me steeds af waarom er niet veel méér aan preventie wordt gedaan. In Nederland leven we in een tsunami van xeno-oestrogenen die onze gezondheid bedreigen, van vrouwenkwaaltjes tot allerlei vormen van kanker. Het goede nieuws is dat we zelf veel kunnen doen om dit te voorkomen.

Top 10 natuurlijke ontstekingsremmers

Geschreven door Neda Shooshian
Categorie:

In dit artikel wil je laten kennis maken met een aantal natuurlijke ontstekingsremmers. Iedereen heeft wel eens ergens een ontsteking, bijvoorbeeld als je eens een los velletje bij je nagel hebt of als er ergens een wondje niet goed is schoongemaakt. Hoewel je dat maar beter kunt voorkomen, is het niet iets waar je je erg veel zorgen om hoeft te maken! Toch kunnen ontstekingen wel degelijk een probleem gaan vormen wanneer ze al te lang voortduren, zeker als ze niet op je huid maar ergens dieper in je lichaam zitten. Natuurlijke ontstekingsremmers zijn de voedingsmiddelen die je kunnen helpen om daarvan af te komen. In de blog van vandaag vertellen we je er alles over!

Heractiveer uw gezondheid in 7 dagen

Geschreven door Neda Shooshian
Categorie:

Wat als u enorm veel zelf kunt doen om uw gezondheid te heractiveren? Als u de noodzaak van de vijf onderstaande belangrijke tips begint in te zien, dan kunt u zich hiermee enorm helpen.

Het is belangrijk, dagelijks de onderstaande 5 tips disciplinair toe te passen, zo optimaal binnen 7 dagen ervan te kunnen profiteren.!!