fbpx

Karma healing via de Akasha kronieken

Geschreven door Neda Shooshian
Categorie:

Wat zijn de Akasha Kronieken?

Akasha is een Sanskriet-woord dat betekent ‘schitterend’, ‘schijnend’, ‘lichtgevend’. De Akasha kronieken zijn het lichtlichaam van het universele zelfbewustzijn, het is het archief van de ziel. Als zodanig bevatten ze het universele bewustzijn met de drie voornaamste componenten ervan: geest, hart en wil. In de Akasha is alle kennis te vinden vanuit het verleden, heden en de toekomst. Het is als het ware een archief of bibliotheek, waarin alle informatie te vinden is van alle zielenlevens die geleefd zijn. Zowel de collectieve geschiedenis als de persoonlijke geschiedenis is hier opgeslagen.

Sanjeevini healing en reiniginsmethode

Geschreven door Neda Shooshian
Categorie:
Sanjeevini healing en reiniginsgmethode 
eenvoudig, goedkoop en zonder enige bijwerking

Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met het fenomeen Sanjeevini en het raakte mij direct in het hart. Sanjeevini’s zijn geconcentreerde gebeden voor genezing en welzijn en reiniging van energieën die niet met ons resoneren. Het uitgangspunt is om deze gratis aanbieden aan de mensheid. Ik ben groot voorstander van de zelfredzaamheid van de mens, niet afhankelijk van dure en soms onbereikbare methoden.

De zeven spirituele wetten van succes

Geschreven door Neda Shooshian
Categorie:

De zeven spirituele wetten van succes van Deepak Chopra

Ongeveer 8 jaar geleden heb ik het boek ” de zeven spirituele wetten van succes” van Deepak Chopra cadeau gekregen van een goede vriendin van me. Ik heb het boek keer op keer moeten lezen om het goed te kunnen begrijpen en kunnen toepassen in mijn dagelijkse leven. Door dit boek en alle andere boeken van Deepak Chopra en spirituele meesters van deze tijd is er een nieuwe wereld voor me open gegaan. Mijn hele leven heb ik mij afgevraagd: ‘wat is het doel van mijn leven’, ‘waarom ik hier ben’ en ‘wie ik echt ben’ wat is leven? waarom krijgt ene persoon alles makkelijk voor elkaar terwijl een andere zoveel moeite moet doen om maar 1 doel in zijn leven te kunnen bereiken? wat is het geheim van succesvolle en rijke mensen en etc..?

Jij bent geboren voor vreugde - Wayne W. Dyer

Geschreven door Neda Shooshian
Categorie:

Jij bent geboren voor vreugde!

Afgelopen jaren heb ik veel gelezen en geleerd over de universele wetten en onze rol hier op aarde. Een van de schrijvers en meesters van deze tijd was Dr. Wayne. W. Dyer. In zijn boeken beschreef hij heel duidelijk hoe je de weg naar geluk en vreugde kunt vinden om je dromen te kunnen manifesteren. Vandaag wil ik graag een stukje vanuit zijn boek met jullie delen.