fbpx

Neda Shooshian

We willen allemaal gezond en gelukkig oud worden. Toch worden mensen steeds eerder moe, prikkelbaar, dik en ziek. Mijn missie is om mensen te helpen om bewust te worden van hun lichaam en leefstijl, om baas te worden over hun lichaam en gezondheid.

Maak een Afspraak

Wat kan ik voor jou betekenen vanuit mijn persoonlijke ervaringen?

In 1993 ben ik met mijn moeder en 2 zusjes uit Iran naar Nederland gekomen. Voor mij als puber was dit absoluut geen prettige verandering, ik raakte mezelf kwijt. De impact van de cultuurschok en leren van een andere taal en alles opnieuw te moeten beginnen was echt niet makkelijk. Hierdoor raakte ik depressief en verdwaald in het leven. Ik wist niet meer wat ik wilde en kreeg een slechte relatie met mijn ouders. Op mijn 18e besloot om op mezelf te gaan wonen en het leven zelf te gaan ontdekken zonder handleidingen van mijn ouders.

Na diverse studies te hebben gevolgd op het gebied van hotel management, vastgoed en makelaardij, bedrijfskunde & vastgoedmanagement en tevens hebben gewerkt in de vastgoedwereld kwam ik 5 jaar geleden erachter dat de keiharde zakenwereld toch niets voor mij was.

Na jaren lange zoektocht naar het doel van het leven en mijn rol hierin en hebben van diverse fysieke en emotionele klachten die door stress en verdriet werden veroorzaakt, kwam ik in de wereld van Ayurveda en Perzische natuurgeneeswijzen terecht. Mijn eerste consult bij een Ayurvedische arts heeft nieuwe deuren voor mij geopend. Ik heb inzicht gekregen over mijn klachten zowel fysiek als emotioneel. Dit was voor mij de drive om Ayurveda verder te gaan bestuderen en diverse opleidingen op dit gebied te gaan volgen.

Ayurvedische massages en kruidenpreparaten

De Ayurvedische massages en kruidenpreparaten hebben mij in korte tijd van mijn allergieën en andere klachten verholpen. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Ayurvedisch Kliniek in Rotterdam, zo heb ik de Ayuvedische massages in praktijk geleerd en veel consulten mogen bijwonen, hierdoor heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van Ayurvedische voeding en leefstijl en Ayurvedische kruiden en preparaten en hoe ik deze kan toepassen op diverse constituties. 

Daarnaast ben ik steeds op zoek gegaan naar oplossingen om mensen om mij heen verder te kunnen helpen hun klachten en aandoeningen te genezen.  Hiervoor heb ik veel boeken gelezen, diverse workshops en opleidingen gevolgd, waardoor ik ook veel heb geleerd over het leven en de universele wetten. Afgelopen jaren heb ik mijn kennis toegepast op veel mensen met diverse klachten, de resultaten overtroffen al mijn verwachtingen. Het leven van mensen zien veranderen en hen gelukkiger en gezonder zien worden, gaf mij steeds meer kracht om verder te gaan, meer en meer te gaan leren om een positieve bijdrage te kunnen leveren in het leven van anderen.

Waarom vertel ik u dit allemaal? Omdat deze ervaringen mij een aantal belangrijke lessen hebben geleerd: ten eerste: Ik wet nu dat wij mensen veel meer zijn dan alleen ons fysieke lichaam, ten tweede: op deze planeet gelden universele wetten waar we ons aan moeten houden als we hier een gezond, succesvol en gelukkig leven willen leiden, ten derde: voeding die bij je constitutie past houdt je gezond en niet alles wat men denkt dat gezond is.

Opleidingen

  • Ayurveda voedingsleer HBO- niveau (BATC erkend)
  • Ayurvedisch therapeut HBO- niveau bij Hogeschool Ayurveda geneeskunde.
  • Medische Basis kennis (anatomie, fysiologie, pathologie, psychologie) erkend en op HBO-niveau, gevolgd bij Total Health Academy,geaccrediteerd door CPION
  • Overige scholing (cursussen en workshops):
  • Cursus Akasha kronieken
  • Workshop ‘ayurveda en vrouw’’
  • Workshop ‘’werken met Sanjeevini’
  • Workshop: alles over vitaminen en mineralen

Contact Opnemen

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input