Selecteer een pagina

Graag stel ik me aan u voor.

Ik ben Neda Shooshian (39 jaar) holistische therapeut.

We willen allemaal gezond en gelukkig oud worden. Toch worden mensen steeds eerder moe, prikkelbaar, dik en ziek. Mijn missie is om mensen te helpen om bewust te worden van hun lichaam en leefstijl, om baas te worden over hun lichaam en gezondheid.

Wat kan ik voor jou betekenen vanuit mijn persoonlijke ervaringen?

In 1993 ben ik met mijn moeder en 2 zusjes uit Iran naar Nederland gekomen. Voor mij als puber was dit absoluut geen prettige verandering, ik raakte mezelf kwijt. De impact van de cultuurschok en leren van een andere taal en alles opnieuw te moeten beginnen was echt niet makkelijk. Hierdoor raakte ik depressief en verdwaald in het leven. Ik wist niet meer wat ik wilde en kreeg een slechte relatie met mijn ouders. Op mijn 18e besloot om op mezelf te gaan wonen en het leven zelf te gaan ontdekken zonder handleidingen van mijn ouders.

Na diverse studies te hebben gevolgd op het gebied van hotel management, vastgoed en makelaardij, bedrijfskunde & vastgoedmanagement en tevens hebben gewerkt in de vastgoedwereld kwam ik 5 jaar geleden erachter dat de keiharde zakenwereld toch niets voor mij was.

Na jaren lange zoektocht naar het doel van het leven en mijn rol hierin en het hebben van diverse fysieke en emotionele klachten welke door stress en verdriet werden veroorzaakt, kwam ik in de wereld van Ayurveda en Perzische natuurgeneeswijzen terecht. Mijn eerste consult bij een Ayurvedische arts heeft nieuwe deuren voor mij geopend. Ik heb inzicht gekregen over mijn klachten zowel fysiek als emotioneel. Dit was voor mij de drive om Ayurveda verder te gaan bestuderen en diverse opleidingen op dit gebied te gaan volgen.

De Ayurvedische massages en kruidenpreparaten hebben mij heel snel van mijn allergieën en andere klachten verholpen. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Ayurvedische Kliniek in Rotterdam, zo heb ik de Ayuvedische massages in praktijk geleerd en veel kennis opgedaan op het gebied van Ayurvedische preparaten en kruiden doordat ik veel consulten heb bijgewoond en polsdiagnose heb uitgevoerd.

Doordat ik steeds op zoek ging naar de oplossingen om mensen om mij heen ook af te helpen van hun klachten en aandoeningen, heb ik onderweg veel geleerd over het leven en de universele wetten. Afgelopen jaren heb ik mijn kennis toegepast op veel mensen met diverse problemen, de resultaten overtroffen al mijn verwachtingen. Het leven van mensen zien veranderen en hen gelukkiger en gezonder zien worden, gaf mij steeds meer kracht om verder te gaan, meer en meer te gaan leren om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het leven van anderen. 

Waarom vertel ik u dit allemaal?

Omdat deze ervaringen mij een aantal belangrijke lessen hebben geleerd: ten eerste:  Ik ben veel meer dan alleen mijn fysieke lichaam, ten tweede: op deze planeet gelden universele wetten waar we ons aan moeten houden als we hier een gezond, succesvol en gelukkig leven willen leiden, ten derde: voeding die bij je constitutie past houdt je gezond en niet alles wat men denkt dat gezond is.

Hoe klanten mij ervaren

Na jarenlang te hebben geworsteld met diverse soorten kanker, ben ik via Neda in aanraking gekomen met ayurveda. Doormiddel van kruidenpreparaten en energetische behandelingen van Neda heb ik de kanker eindelijk overwonnen en tot verbazing van mijn artsen ben ik nu kankervrij en voel mij met de dag gezonder en fitter.

Anoniem dame (63 jaar)

Opleidingen:

Ayurveda voedingsleer HBO- niveau (BATC erkend)

Ayurvedisch massage therapeut HBO- niveau bij Hogeschool Ayurveda geneeskunde info: www.ayurveda-center.com

Medische Basis kennis (anatomie, fysiologie, pathologie, psychologie) erkend en op HBO-niveau, gevolgd bij Total Health Academy

Overige scholing (cursussen en workshops):

Cursus Akasha kronieken

Workshop ‘ayurveda en vrouw’’

Workshop ‘’werken met Sanjeevini’

Workshop: alles over vitaminen en mineralen

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?