fbpx

Tarieven

Hieronder onze tarieven.

Maak een Afspraak

Wilt u een afspraak maken met ons, dan kunt u hier in de kalender een afspraak boeken op de gewenste locatie en voor de specifieke behandeling.

Bij het maken van een online afspraak dient men alle gegevens naar waarheid in te vullen, alleen dan kan de afspraak worden bevestigd. Als er gegevens ontbreken dan wordt de afspraak niet ingepland. Indien u een afspraak wilt annuleren, dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk. Een afspraak kan minimaal 48 uur van te voren-, telefonisch of per email, kosteloos worden afgezegd. Bij geen of een te late afzegging zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd volledig bij u in rekening te brengen.  


 Annuleert u uw afspraak voor 24 uur, betaalt u € 20.00,- annuleringskosten. Doet u dat na 24 uur of komt u helemaal niet opdagen dan bent u helaas uw aanbetaling kwijt. Voor het verzetten van een afspraak voor 24 uur brengen wij €7.00,- administratie kosten in rekening. Wanneer u meerdere keren minder dan 24 uur van tevoren de afspraak annuleert of niet op uw afspraak aanwezig bent zonder ons daarvan te vergewissen, is Ayurmitra gerechtigd u als patiënt uit te schrijven.  


 Komt u te laat dan gaat dat van uw behandel tijd af. Wij zijn niet verantwoordelijk voor uw verhindering zoals files, ziektes, diarree, kramp, kiespijn, ongeluk, familie problemen of autopech. Onze excuses hiervoor, maar wij zijn genoodzaakt om zulke maatregelen te nemen.  

Behandelingen met BodyTer

Tarieven

De bodyter behandelingen worden op een lokatie gegeven. Neem contact op voor meer informatie

Afslank behandeling


1 Losse behandeling  € 75,-

Kuurbehandeling 8x incl. Voedingsadvies en recepten  € 640,- euro

2e Kuurbehandeling 8x  € 550,- 

Cellulite behandeling1 Losse behandeling  € 75,- euro

Kuurbehandeling 8x  € 550,-

Overige Behandelingen1 Losse behandeling  45 minuten a € 69,-

Lymfedrainage, oedeem, bindweefselmassage, spierstimulatieNatuurgeneeswijze consult

  • Anamnese: gesprek over uw gezondheid, uw leef en eet-gewoonten, eventuele ziektegeschiedenis en medicijngebruik, Pols en tongdiagnose;
  • Aan de hand van de resultaten wordt voedings- en leefstijlsadvies geadviseerd;
  • Indien nodig opstellen van een behandelplan op maat en gebruik van ayurvedische preparaten.

Overige Tarieven

Contact Opnemen

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input