Telefoon

06-53900136

Email

neda@ayurmitra.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 13 - 18 | za: 10 - 17

RECEPTEN VOOR GENEZING

Ik ontving dit bericht van een FB-vriend en deel het graag verder. Het is hier en daar niet even goed vertaald maar de moeite waard om te lezen:

De geheime recepten voor de genezing van alle ziekten in een 3.500 jaar oud boek! – Dr. Richard Shepherd (Schulze) werd een wereldberoemde arts die gebruik maakte van de oude en eenvoudige genezingstechniek die voor 3500 jaar in de Bijbel werd vastgelegd.

Ik krijg brieven van over de hele wereld en de mensen zijn zeer tevreden over de toepassing van de eenvoudige genezingstechniek die ik in mijn boek en videomateriaal beschrijf. Ik wil de kennis niet verbergen. In het boek leg ik alles tot in detail uit zodat iedereen thuis heel snel kan genezen, zonder mij zelfs maar nodig te hebben.

EENVOUDIGE TECHNIEKEN

Dit zijn eenvoudige technieken om het lichaam te reinigen, en degenen die een beetje geïnteresseerd zijn kunnen de kruidengeneesmiddelen – tincturen, pads en voering – zelf maken en aanbrengen. Ik geef alle recepten en uitleg.

Er is een arts die beweert dat “er geen ongeneeslijke ziekte is”. Deze dokter beweert ook dat de enige mensen die niet herstellen van hun ziekte, degenen zijn die hun slechte gewoontes niet willen veranderen. Geloof het of niet, deze dokter gebruikt als basis voor zijn medische praktijk oude principes van genezing en hygiëne die duizenden jaren geleden in de Bijbel zijn geschreven.

Dr. Sheperd (Schulze), mensen zijn de enige zieke organismen in de natuur. Waarom is dat zo?

– Ik zal u corrigeren. Mensen zijn niet alleen ziek, maar ook de planten en dieren die onder invloed zijn van de zieke mens. De belangrijkste oorzaken van ziekten zijn een gebrekkige leefomgeving, ongezonde voeding en een gemist doel in het leven. De mens is geschapen om te leven in een natuur die zich bezighoudt met fysieke arbeid, zoals een herbivoor die verse planten voedt en om te genieten van de sfeer van hun uitgebreide families.

De moderne mens heeft ervoor gekozen om buiten de natuur te leven, in vuile steden, zonder fysieke activiteit, verwerkt en giftig voedsel, dat grotendeels van dierlijke oorsprong is, en het belangrijkste doel is om te rennen voor het geld dat het gif zal kopen dat zijn gezondheid en leven vernietigt.

In zo’n leven heeft een man geen vrienden, en omdat hij totaal onnatuurlijk leeft is het logisch om ziek te worden van depressies, wat in feite een waarschuwing is voor het lichaam, het lichaam spreekt en zegt: “Wil je me doden?”

DEPRESSIE

Zegt u dat depressie de ernstigste vorm van ziekte is die wordt veroorzaakt door de onnatuurlijke manier van leven?

– De moeilijkste patiënten zijn degenen die zo geestelijk ziek zijn dat ze willen sterven. Een depressie is de meest voorkomende ziekte van de moderne mens, die leidt tot een toestand waarin de persoon niet meer wil leven. Apotheken genereren de grootste winst op zogenaamde “kuren” voor depressies, die slechts tijdelijk “het vuur blussen”, maar het probleem niet oplossen.

Dit zou betekenen dat er in de dorpen geen zieke mensen moeten zijn?

– In de dorpen zijn er geen mensen die aan een depressie lijden, je zult nauwelijks een depressie vinden, omdat de mensen fysiek actief zijn. Maar er zijn wel andere ziekten, want de mensen in de dorpen consumeren ongezond voedsel, roken en drinken alcohol, en omdat de Wildlife wordt gecompromitteerd door de media en het onderwijssysteem, verlaten ze het dorp, en degenen die op het platteland blijven wonen hebben niemand om een gezin mee te stichten.

Wat doe je met patiënten die niet behandeld willen worden?

– Ik kan degenen die niet behandeld willen worden niet helpen. Maar er zijn gevallen geweest waarin ouders hun kinderen, 18, 20 jaar meenamen en mij vroegen: “Dr. Sheperd (Schulze), red ons kind, ze willen zelfmoord plegen! Ooit, zo’n depressief meisje, nam ik op aandringen en met de goedkeuring van de ouders, een wandeling langs de kust van de oceaan in Californië.

We praatten, en het meisje met een lauwe en dode stem zei dat ze “ziek was van het leven en dat ze zelfmoord wilde plegen”. Het was de maand januari. Toen we wat verder weg waren, ving ik plotseling met één hand haar hand en de andere hand op haar been, en gooide ik die in het ondiepe van de koude oceaan.

Ze begon te schreeuwen: “Ben je gek? Probeer je me te vermoorden? “Ik zei haar dat ze naar de kust moest zwemmen en ze rende met me mee naar mijn kantoor om zich om te kleden. Ze werd doorgespoeld, en toen ze zich omkleedde, was ik blij dat ze zei: “Dokter, hoe noem je deze therapie, ik voel me veel beter?”

HYDROTHERAPIE

Ik vertelde haar dat het “hydrotherapie” was – een oude therapie die de bloedcirculatie door het hele lichaam verbetert, vooral de hersenen van degenen die depressief zijn, en wanneer je fysieke activiteit toevoegt – zwemmen en rennen naar mijn kantoor, dan zijn de resultaten briljant.

Ik heb haar en haar ouders uitgelegd dat ze hydrotherapie kunnen toepassen in hun badkuip of douchecabine, één minuut warme douche dan koude douche, en dus afwisselend zeven keer, en dat ze moeten lopen, zwemmen, rennen, fietsen, en dat de depressie zal verdwijnen. Ze luisterde naar mij en had nooit een probleem met depressies.

Natuurlijk worden zulke “technieken” als hydrotherapie zelden gebruikt, alleen in de meest ernstige gevallen en op aandringen van een voogd.

We weten dat in de Bijbel de behandeling met water heel vaak wordt gebruikt. Pas je waterbehandeling toe bij de behandeling van alle ziekten?

– Hydrotherapie is een krachtige techniek, maar het is niet genoeg. De eerste stap in de behandeling van ziekten is het reinigen van het lichaam. Daarom moet het lichaam zichzelf reinigen van giftige stoffen, zodat het kan worden genezen. De belangrijkste vervuilende stof is meestal de dikke darm, en die moet eerst gezuiverd worden. Ik heb al zeven jaar lang patiënten die last hebben van hoofdpijn.

En toen ik hun dikke darm schoonmaakte, stopte de hoofdpijn meteen. Dus, alleen al constipatie kan de oorzaak zijn van hoofdpijn. Dan worden andere organen schoongemaakt, vooral de lever, die de hoofdfilter in het lichaam is, en de galblaas, nieren, blaas en andere.

NATUURLIJKE MIDDELEN

Welke technieken gebruikt u om het lichaam te reinigen?

– Ik gebruik alleen planten uit de natuur. Voor het schoonmaken van de dikke darm appels en pruimen zijn de beste. Ik geef ze aan mensen in de vorm van geperst sap. Voor het reinigen van de lever gebruik ik kruidenthee en tincturen, voor het reinigen van de nieren gebruik ik uva, en ook kan ik sapjes van sinaasappel en citroen met olijfolie gebruiken, die uitstekend geschikt zijn voor het verdrijven van nierstenen.

De Bijbel zegt dat God de mens heeft geschapen om zich met planten te voeden, maar noemt ook “bladeren voor genezing”.

– Een man is in zijn anatomie een herbivoor (planteneter). Net als andere herbivoren, moet de mens verse planten eten, omdat het koken, bakken en roosteren de voedingsstoffen in hen vernietigt. Patiënten die ernstig ziek zijn, wordt aangeraden over te schakelen op geperste sappen. Dus, de eerste paar dagen, soms zelfs 30 dagen, wordt aanbevolen om alleen zuiver, niet koolzuurhoudend water en 2-4 liter vers geperste sappen te drinken.

Schakel na afloop van het programma met het sap over op de rauwe plantenvoeding. De saptherapie moet minstens 5 dagen duren. Bij de meeste patiënten wordt 10 dagen toegepast, en in de meest ernstige gevallen 30 dagen. De hele tijd consumeren de patiënten kruiden in de vorm van thee en tincturen, wat het immuunsysteem, de bloedsomloop en het lichaam verder stimuleert en hun werk en genezing stimuleert.

Zijn kruiden zo krachtig?

– Zeer zeker. Het is bijvoorbeeld bekend dat een Amerikaanse handelaar uit de 19e eeuw de krachtige werking van de plant Echinacea, gebruikt door de Indianen, en vervolgens met karavanen steden in Amerika bezocht, en een fles drank met echinacea bij zich droeg, terwijl hij in een kooi de meest giftige slang van Amerika vasthield.

Daarna liet hij op de pleinen van de steden de slang hem bijten voor het volk. Daarna dronk hij dit drankje van Echinacea en bleef hij gezond, tot verbazing van het volk. Hij verkocht veel van deze flessen.

KNOFLOOK EN RODE PEPER

Is Echinacea je favoriete kruid?

– Nee. Mijn favoriete planten zijn knoflook en hete rode peper. Knoflook is een krachtig natuurlijk antibioticum en maakt deel uit van mijn medische behandeling. In mijn boek had ik het over wonderen van genezing die deze plant doet.
Hete paprika is ook een plantenwonder. Het verbetert de circulatie, en dit is uiterst belangrijk, want wanneer we het zieke lichaamsdeel bloed brengen en de circulatie verbeteren, dan kunnen de cellen van het immuunsysteem, voedsel en andere genezingsmechanismen inwerken op het zieke orgaan. We hebben gevallen gehad van grote bloedingen, die de artsen niet konden stoppen, en na het aanbrengen van hete cayennepeper is het bloeden in een paar seconden gestopt.

U zegt dat er geen ongeneeslijke ziekten zijn. Hoe zit het met AIDS?

– Ik heb verschillende patiënten met AIDS gehad die letterlijk in staat van verval waren. Ik heb ze meteen op het totale behandelingsprogramma gezet en zeven dagen later waren er positieve resultaten zichtbaar. In dergelijke gevallen duurde het enkele maanden of zelfs een jaar, om tot een genezing te komen.

Hoe zit het met kanker, hartziekte, diabetes, Parkinson?

– Vertrouw me om de ziekte snel te laten genezen als verkoudheid, alleen als de patiënt gedisciplineerd is en bereid is om mee te werken. In een paar dagen, maximaal tien dagen, zijn patiënten blij met de snelheid van het genezingsproces. Ik spreek hier in detail over in mijn boek.

Is er iets wat u wilt benadrukken in het programma voor de behandeling van ernstige ziekten?

STEUN VAN FAMILIE

– Het is zeer belangrijk de steun van de familie. Als patiënten worden omringd door negatieve mensen die hen door hun gedrag ontmoedigen, dan is dat een groot probleem. Sommigen zeggen dat ik te extreem ben, want voor sommige patiënten stel ik voor om een baan te verlaten waar ze verstikt raken, om hun echtgenoot te verlaten die hen demoraliseert en geestelijk vernietigt, maar voor mij is het belangrijkste deel van het menselijk leven om alles te doen om het te behouden.

Ze vielen me aan omdat ik tegen een hardvochtige zieke vrouw zei dat ze de foto’s van de muren van haar verlaten zoon, die vijf jaar oud was, moest verwijderen. Ze bleef naar deze beelden kijken en rouwde om haar zoon. Het lukte me om haar alle foto’s in een koffer te laten pakken en deze naar de kelder te brengen om over het huis te schilderen en mooie dingen te hebben. En de vrouw was genezen.

Genezen is heel belangrijk om niet te denken aan de lelijke dingen van het verleden, om weg te glippen van slechte mensen en alleen maar positief te denken. In dit opzicht is de steun van vrienden en familieleden zeer nuttig in het genezingsproces

Uw boeken en videomateriaal hebben veel mensen geïntrigeerd.

– Ik krijg brieven van over de hele wereld en mensen zijn zeer tevreden over de toepassing van de eenvoudige genezingstechniek die ik in mijn boek en videomateriaal beschrijf. Ik wil de kennis niet verbergen. In het boek leg ik alles tot in detail uit zodat iedereen thuis heel snel kan genezen, zonder mij zelfs maar nodig te hebben. Dit zijn eenvoudige technieken om het lichaam te reinigen, en degenen die een beetje geïnteresseerd zijn kunnen de kruidengeneesmiddelen – tincturen, pads en voering – zelf maken en aanbrengen. Ik geef alle recepten en uitleg. Dit zijn eenvoudige en oude technieken die mensen al eeuwenlang gebruiken.

Probeer er zeker van te zijn dat er geen ongeneeslijke ziekten bestaan.

From the book, Dr. Richard Shepherd “Treatment of incurable diseases”

Recommended Articles