Telefoon

06-53900136

Email

neda@ayurmitra.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 13 - 18 | za: 10 - 17

Dadels zijn fantastisch voor het spijsverteringstelsel. Als een van de sterkste antiparasitaire voedingsmiddelen op de planeet, binden dadels zich aan parasieten, vernietigen ze en voeren ze af. Hetzelfde doen ze met gist en schimmels, zware metalen, schadelijke bacteriën, virussen en andere giftige ziekteverwekkers in de darm. Dit maakt ze tot een van de meest heilzame Candida-doders die de mens kent, ondanks de onjuiste informatie over de dadales dat ze candida voeden.

Dadels dragen ook bij aan het herstel van de darmperistaltiek. Ze leren het darmkanaal na verlamming of disfunctie hoe het weer goed kan functioneren en om welk rottend voedsel kan uitscheiden. 

Dadels zijn ideaal voor mensen die aan diabetes en hypoglykemie lijden, want ze leveren belangrijke glucose aan de lever. Hierdoor wordt het glucoseverlies dat verantwoordelijk is voor problemen met de bloedsuikerspiegel aangepakt. Ze zijn ook ideaal voor sportmensen en andere avontuurlijke en actieve mensen, want het hoge kalium en vruchtensuikergehalte is perfect voor het aanvullen van de brandstofvoorraad voor het brein en de spieren, die van glucose afhankelijk zijn om je tijdens het sporten van energie te voorzien.  

 

Dadels bevatten bijna zeventig bioactieve mineralen die de bijnieren ondersteunen, zodat je beter met de uitdagingen van het dagelijks leven kunt omgaan. Dadels behoren tot de gezondste voedingsmiddelen voor het hart en bevatten ook een recordaantal aminozuren, wat ook nog niet is ontdekt. 

Dadels zijn verwarmende voedingsmiddelen dat overmatig vocht uit de organen verdrijft, zoals milt en lever maar niet zodanig dat er schadelijke droogheid ontstaat. Dadels bevatten ook veel kanker bestrijdende eigenschappen, waardoor ze een must zijn voor mensen die ziekten willen voorkomen en een optimale gezondheid willen hebben. 

AANDOENINGEN

Als je een van de onderstaande aandoeningen hebt, zorg dan dat je dadels in leven introduceert:

Diabetes, hypoglykemie, bacteriële overgroei in de dunne darm (SIBO), hart en vaatziekten, schimmelinfecties, gastro-oesofageale refluxziekte (GERD), hoge bloeddruk, longkanker, obesitas, schildklierziekte, (PTSS), chronische sinusitis, rosacea, schizofernie, ADHD, autisme, eetstoornissen, slapeloosheid, tandvleesziekte, oedeem. 

SYMPTOMEN

Als je een van de onderstaande aandoeningen hebt, zorg dan dat je dadels in leven introduceert:

Schommelingen in de bloedsuikerspiegel, slijm in de ontlasting, Candida-overgroei, obstipatie, vermoeide spieren, oorpijn, duizeligheid, kortademigheid, angst, hartkloppingen, zweetaanvallen, ongewenste urineverlies, gebrek aan focus en concentratie, voedselallergieën, paniekaanvallen, hoofdpijn, verwarring.

EMOTIONELE ONDERSTEUNING

Door het eten van dadels kun je een schild om je heen plaatsen. Hierdoor wordt je beschermd tegen mensen die jaloers op je zijn. En als je slaapt helpen ze je om je te bevrijden van je eigen opgeslagen toxische emoties. Denk hierbij aan angst, schaamte, ontmoediging en het gevoel dat je veroordeeld, onrechtmatig behandeld of gepest wordt. Dadels verstrekken het gevoel dat je een doel hebt, zodat je zo productief en enthousiast mogelijk kunt zijn. 

SPIRITUELE LES

Dadels leren ons om over te gaan van egoïsme op onbaatzuchtigheid. Hun zoete, koesterende aard kan op en positieve manier verslavend zijn. Hun heerlijke smaak kan zo plezierig zijn dat we ze voor onszelf willen houden. 

De les is dat je je voorraad dadels niet op moet potten. Eet er slechts een paas tegelijk, zodat je ze met andere mensen kunt delen. Als je ziet hoe je vrienden en familie glimlachen als ze de levenskracht van de dadels tot zich nemen, kun je jezelf bevrijden van hebzucht, meer focussen op geven en uiteindelijk de waarheid erkennen dat de verbinding met je aangeboren onbaatszuchtigheid van cruciaal belang is als je op spiritueel gebied wilt slagen. 

Recommended Articles